ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΗ GREEK TOURISM EXPO 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GREEK TOURISM EXPO 2015

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Πάτμου στη 2η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo που διεξήχθη στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η έκθεση φιλοξένησε φέτος 100 hosted buyers από το εξωτερικό και διήρκησε από τις 4 έως και τις 6 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δήμος μας υλοποίησε b2b συναντήσεις με tour operators του εξωτερικού τόσο από τα Βαλκάνια και την Ιταλία, όσο και την Κίνα, την Αμερική, την Ιταλία αλλά και το Λίβανο οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προώθηση του νησιού μας μέσω των πακέτων τους.

Επιπλέον πολλοί μεμονωμένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, προκειμένου να λάβουν περισσότερς πληροφορίες με σκοπό να επιλέξουν την Πάτμο για τις επόμενες διακοπές τους.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι του δήμου μας παρακολούθησαν τις σχετικές εκδηλώσεις που διεξέχθησαν στο εκθεσιακό κέντρο τόσο από τον ΣΕΤΕ με θέμα «Προσαρμόζοντας την Προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις νέες προκλήσεις» όσο και από την Ένωση Εφοπλιστών με αντικείμενο το θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους και την καταλυτική συμβολή τους στην άρτια προβολή του νησιού μας τους κ.κ. Λάζαρο Κάβουρα, Σάκη Ελισσαίου, Νικήτα Τσαμπαλάκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου, τα πανέμορφα κορίτσια μας Ράνια Ανέμη και Σοφία Αντωνοπούλου, που μας τίμησαν φορώντας την πατινιώτικη παραδοσιακή ενδυμασία, αλλά και τον Χριστόδουλο Κούμανη και τον Διονύση Τραυλό για την αρωγή τους ο καθένας στο είδος του.

Και φυσικά όλες και όλους εσάς που μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε το έργο μας.

Σύντομα θα επανέλθουμε με ενημέρωση για τη συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στις τουριστικές εκθέσεις του 2016.

 

Σας ευχαριστώ,

Ελένη Μαυρογάλου

 

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Συνεδρίαση του Δ.Σ στις 27 Μαρτίου 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,   19 Μαρτίου  2019 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 1576 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ       Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού Πληροφορίες: Ελένη Ελισσαίου                                            

Χρήσιμα

Αναβάθμιση Λιμενικών Εγκαταστάσεων

Έχουν ξεκινήσει ήδη στο λιμάνι μας οι εργασίες για την κατασκευή τριών νέων τουαλετών (ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.) για την εξυπηρέτησητόσο των δημοτών μας όσο και των επισκεπτών του νησιού

Δήμος Πάτμου

Μαράθι

Το Μαράθι (ή Μάραθος) είναι νησίδα των Δωδεκανήσων και ανήκει στο σύμπλεγμα των Αρκιών. Το νησί αν και μικρό, με έκταση μόλις 355 στρέμματα και με συνολική ακτογραμμή περίπου 4