ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΗ GREEK TOURISM EXPO 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GREEK TOURISM EXPO 2015

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Πάτμου στη 2η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo που διεξήχθη στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η έκθεση φιλοξένησε φέτος 100 hosted buyers από το εξωτερικό και διήρκησε από τις 4 έως και τις 6 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δήμος μας υλοποίησε b2b συναντήσεις με tour operators του εξωτερικού τόσο από τα Βαλκάνια και την Ιταλία, όσο και την Κίνα, την Αμερική, την Ιταλία αλλά και το Λίβανο οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προώθηση του νησιού μας μέσω των πακέτων τους.

Επιπλέον πολλοί μεμονωμένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, προκειμένου να λάβουν περισσότερς πληροφορίες με σκοπό να επιλέξουν την Πάτμο για τις επόμενες διακοπές τους.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι του δήμου μας παρακολούθησαν τις σχετικές εκδηλώσεις που διεξέχθησαν στο εκθεσιακό κέντρο τόσο από τον ΣΕΤΕ με θέμα «Προσαρμόζοντας την Προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις νέες προκλήσεις» όσο και από την Ένωση Εφοπλιστών με αντικείμενο το θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους και την καταλυτική συμβολή τους στην άρτια προβολή του νησιού μας τους κ.κ. Λάζαρο Κάβουρα, Σάκη Ελισσαίου, Νικήτα Τσαμπαλάκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου, τα πανέμορφα κορίτσια μας Ράνια Ανέμη και Σοφία Αντωνοπούλου, που μας τίμησαν φορώντας την πατινιώτικη παραδοσιακή ενδυμασία, αλλά και τον Χριστόδουλο Κούμανη και τον Διονύση Τραυλό για την αρωγή τους ο καθένας στο είδος του.

Και φυσικά όλες και όλους εσάς που μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε το έργο μας.

Σύντομα θα επανέλθουμε με ενημέρωση για τη συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στις τουριστικές εκθέσεις του 2016.

 

Σας ευχαριστώ,

Ελένη Μαυρογάλου

 

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου
Δήμος Πάτμου

Άσκηση αντιρρύπανσης στην Πάτμο.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του σε ότι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, προέβη την 11-10-2017 στην  Ετήσια εκπαίδευση της ομάδας που έχει συγκροτήσει για την