Δελτίο Τύπου για την ανακαίνιση του Πολυδύναμου Δημοτικού κτιρίου Αρκιών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Πάτμου μετά από τη συντήρηση και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών ολοκλήρωσε και τις εργασίες ανακαίνισης του Πολυδύναμου Δημοτικού κτιρίου των Αρκιών. Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα υλικά της ανακαίνισης ήταν προσφορά της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Το κτίριο θα χρησιμεύσει ως χώρος εξυπηρέτησης διαφόρων αναγκών των κατοίκων των Αρκιών.

Οι αίθουσες του θα χρησιμοποιηθούν:

α) Ιατρείο για εξετάσεις ασθενών του νησιού.

β) Δωμάτιο διαμονής ιατρού.

γ) Γραφείο για την Αστυνομία.

δ) Δωμάτιο διαμονής εφημερίου.

ε) Αίθουσα για διάφορες ανάγκες του Δήμου.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στους Χριστόδουλο Βιολέντη και Μανώλη Τρικοίλη για το ζήλο που επέδειξαν για την ολοκλήρωση των εργασιών του παραπάνω κτιρίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Επίσκεψη Ηγουμένου και Δημάρχου στο Σχολείο Αρκιών.
  • Ο μοναδικός μαθητής του Σχολείου Αρκιών κατά την ώρα του διαλείμματος.
  • Ο μαθητής Χρήστος Καμπόσος με τη δασκάλα του Μαρία Τσιαλέρα.
  • Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου γέροντας Κύριλλος, η παρασκευάστρια του Μικροβιολογικού Τμήματος του Κέντρου Υγείας Πάτμου  Άννα Καραγιαννάκη και ο συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου Χριστόδουλος Βιολέντης στα σκαλιά του Πολυδύναμου Δημοτικού κτιρίου των Αρκιών.
  • Περιήγηση στο Πολυδύναμο Δημοτικό κτίριο των Αρκιών.

 

Δείτε και αυτό

H Πάτμος

Πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,  26 Απριλίου  2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 2778 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ       Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού Πληροφορίες:

Ανακοινώσεις Πνευματικού Κέντρου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου ενόψει των Χριστουγέννων ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες  του νησιού για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν  .

Γραφείο Τύπου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,   15  Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 5636 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ                                        ΠΡΟΣ: