Δελτίο Τύπου Πνευματικού Κέντρου Πάτμου – Φιλαρμονική Πάτμου

Και φέτος η Φιλαρμονική του Πνευματικού Κέντρου Πάτμου θα λειτουργήσει με συνέπεια και αγάπη για τη μουσική, προσφέροντας μια ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών του νησιού μας.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά όργανα της αρεσκείας τους, όπως: φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο (Άλτο-Τενόρο), φλογέρα κλασσική, τρομπέτα, βαρύτονο, κρουστά. Εκτός από την εκμάθηση των οργάνων, τα παιδιά μαθαίνουν και θεωρία της μουσικής.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής παιδείας στα μέλη της, αλλά και η καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Κώστας Νούσιας προσκαλεί όλα τα παιδιά άνω των 10 ετών και όλους τους ενήλικες που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Φιλαρμονικής στην πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο «ΠΑΤΜΙΟΝ» Πολιτιστικό Κέντρο και ώρα 11:00.

Τα μαθήματα στη Φιλαρμονική είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν απαιτείται αγορά οργάνων.

Πληροφορίες: Κώστας Νούσιας: 6932404642 Θεολόγος Πέντες: 6977772455

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε:

Σάββατο 11:00-15:00

Κυριακή 10:00-14:00 & 17:00-21:00

ΣΤΟ «ΠΑΤΜΙΟΝ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Πάτμος, 1 Σεπτεμβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                            

Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής Πάτμου

8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής Πάτμου – Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού & Μουσικής Πάτμου 6 -7- 8 Σεπτεμβρίου 2019 Υπαίθριο αμφιθέατρο Ιερού Σπηλαίου Αποκάλυψης   Διοργάνωση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου Συνδιοργάνωση: Δήμος Πάτμου, Περιφέρεια

Χρήσιμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Σ.Ο.Χ.ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΜΟΥ Γνωρίζουμε στους κατοίκους μας, ότι οι ενδιαφερόμενοι για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ήτοι: α) Ένας (1) υδραυλικός και β)Επτά (7)