Δελτίο Τύπου 01-04-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δραστηριότητες του Δήμου Πάτμου και ενημέρωση των πολιτών

• Κλείνοντας ο Δήμος το έργο τσιμεντοστρώσεις κατασκεύασε την οδό από το Κάθισμα του Απολλού έως και την επικίνδυνη επάνω στροφή. Έτσι το Ιερό Κάθισμα που ανήκει στο Δήμο Πάτμου παραδίδεται πλέον στους συμπολίτες μας αλλά και στους που το επισκέπτονται.
• Ευχάριστη διάθεση μας δίνει η εικόνα που παρουσιάζει το φράγμα του Γερανού το οποίο και με τις τελευταίες βροχοπτώσεις φαίνεται να έχει γεμίσει.
• Ξεκίνησε η Τουριστική σαιζόν με την Celestial Cruises (πρώην Louis Cruises) να ανοίγει το χορό των αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων στο νησί μας. Χθες ήταν η τέταρτη προσέγγιση στο νησί μας του κρουαζιεροπλοίου της Celestial Olympia με 800 επιβάτες, δημιουργώντας ευοίωνο κλίμα στους επαγγελματίες του νησιού μας.

DSCN2258DSCN2269

DSCN2271

Δείτε και αυτό

Δραστηριότητες

Διεθνής Τουριστική έκθεση Philoxenia 2015 Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Πάτμου συμμετείχε στην έκθεση Philoxenia 2015 η οποία διεξήχθη από 12 έως και 15 Νοεμβρίου στην ΔΕΘ HELEXPO.  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το stand του νησιού μας,

Γραφείο Τύπου

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό – «Έκκληση για απαγόρευση μετακινήσεων στο νησί της Πάτμου»

    ΠΡΟΣ : Τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Θέμα:«Έκκληση για απαγόρευση μετακινήσεων στο νησί της Πάτμου» Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνουμε έκκληση για