Δελτίο Τύπου 01-04-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δραστηριότητες του Δήμου Πάτμου και ενημέρωση των πολιτών

• Κλείνοντας ο Δήμος το έργο τσιμεντοστρώσεις κατασκεύασε την οδό από το Κάθισμα του Απολλού έως και την επικίνδυνη επάνω στροφή. Έτσι το Ιερό Κάθισμα που ανήκει στο Δήμο Πάτμου παραδίδεται πλέον στους συμπολίτες μας αλλά και στους που το επισκέπτονται.
• Ευχάριστη διάθεση μας δίνει η εικόνα που παρουσιάζει το φράγμα του Γερανού το οποίο και με τις τελευταίες βροχοπτώσεις φαίνεται να έχει γεμίσει.
• Ξεκίνησε η Τουριστική σαιζόν με την Celestial Cruises (πρώην Louis Cruises) να ανοίγει το χορό των αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων στο νησί μας. Χθες ήταν η τέταρτη προσέγγιση στο νησί μας του κρουαζιεροπλοίου της Celestial Olympia με 800 επιβάτες, δημιουργώντας ευοίωνο κλίμα στους επαγγελματίες του νησιού μας.

DSCN2258DSCN2269

DSCN2271

Δείτε και αυτό

H Πάτμος

Συνεδρίαση Δ.Σ. για την έγκριση του Ισολογισμού.

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,  21 Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 5778 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ           Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού

Εκδηλώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εν όψει της Παγκόσμιας ημέρα για την Ψυχική Υγεία σας προσκαλούμε στη συζήτηση «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΣΟΥ»,  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 03-10-2015 και ώρα 6 το απόγευμαστο ξενοδοχείο

H Πάτμος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ