Νυχτερινή Ζωή

Νυχτερινή Ζωή

Η Πάτμος μπορεί να είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τον έντονο θρησκευτικό της χαρακτήρα και την κατάνυξη με την οποία περιβάλλει τον κάθε της επισκέπτη, ωστόσο το νησί έχει έντονη νυχτερινή ζωή, η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες, ανάλογα και με την επιθυμία του καθενός.

Η νυχτερινή διασκέδαση του νησιού ξεκινάει συνήθως στα γραφικα σοκάκια και στην κεντρική πλατεία της Χώρας με πιο ήρεμα, ψαγμένα μπαράκια και παρεΐστικη διάθεση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτά και ενδιαφέροντα cocktail.

Η νυχτερινή ζωή του νησιού κορυφώνεται στο λιμάνι της Σκάλας, όπου οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα και περιλαμβάνουν από ήσυχα μπαράκια για ποτό, μέχρι κλάμπ με πιο δυνατή μουσική στα οποία μπορείς να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί.

Οι επιλογές είναι πολλές και η κάθε μία διαφορετική από την άλλη για αυτό και η Πάτμος μπορεί και σε αυτόν τον τομέα να ικανοποίησει όλα τα γούστα των επισκεπτών της.  Στη Χώρα ή Σκάλα  θα εντοπίσετε σίγουρα ένα μέρος που θα σας κερδίσει και θα σας προσφέρει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βραδινές στιγμές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καφέ και μπαρ του νησιού κάντε κλικ εδώ.

Δείτε και αυτό

Δραστηριότητες

Το Πρόγραμμα της Aegean Regatta 2017

  Ημερομηνία Ώρα Αγώνας/Εκδήλωση Παρασκευή 18/08/2017 10:00 Εγγραφές και επιθεωρήσεις Σάββατο 19/08/2017 10:00 Εγγραφές και επιθεωρήσεις 20:00 Συγκέντρωση Κυβερνητών (Πάτμιον Πνευματικό Κέντρο) 21:00 Τελετή Έναρξης Κυριακή 20/08/2017 11:00 Αγώνας Ανοικτής

Δημοσιεύματα

Δελτίο Τύπου Ταξίδι Δημάρχου Πάτμου στη Ρόδο

Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος κατά την παραμονή του στη Ρόδο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί: Στα γραφεία της ΑΝ.ΔΩ. με υπηρεσιακούς παράγοντες με αντικείμενο τη συζήτηση και ενημέρωση

Χωρίς κατηγορία

Αιμοδοσία Μάιος 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΤΜΟΥ  «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ   ΣΑΒΒΑΤΟ 5 & ΚΥΡΙΑΚΗ 6 MAΪOY 2018   ΣΤΟ ΠΑΤΜΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ 09.30   ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!   ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ