Συγχαρητήρια Δημάρχου για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Δήμαρχος Πάτμου εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πάτμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Τους εύχεται να συνεχίσουν με την ίδια πίστη, θέληση, επιμονή και δύναμη τον δύσκολο αγώνα τους ώστε να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Συγχαίρει επίσης τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στην επιτυχία των παιδιών και τις οικογένειες των μαθητών και τους εύχεται υγεία και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν τα οικονομικά βάρη που απαιτεί η φοίτηση των παιδιών τους στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Τέλος απευθύνει μήνυμα σε όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλήνιες να μην απογοητεύονται διότι το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευκαιρίες.

 

 

                                                                                            Ο Δήμαρχος                               

                                                                                                           

 

 

                                                                                          Στόικος Γρηγόριος

Δείτε και αυτό

Διακηρύξεις

Ανακοίνωση για πρόσληψη καθαριστριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2018-2019 & 2019-2020 Attachments ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2018-2019 & 2019-2020 (166 kB)

Αποφάσεις Επιτροπών

Συμμετοχή της Πάτμου στη HO.RE.CA. 2016

Η Πάτμος στη HORECA 2016   Στο πλαίσιο της 11ης HO.RE.CA. που διεξάγεται από 12 έως και 15 Φεβρουαρίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO της Αθήνας, το Πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό του

Γραφείο Τύπου

Εγκαίνια χώρων φιλοξενίας Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικου

Ο σύλλογος των δωρητών του Κ.Υ. Πάτμου εγκαινίασε τους χώρους φιλοξενίας του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού στο ισόγειο. Οι χώροι αυτοί μέχρι πρότινος ήταν κλειστοί και δεν χρησιμοποιούνταν από τις