Συνάντηση με εκπροσώπους από το Glastonbury

Την Πάτμο επισκέφθηκε η πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος της αδελφοποιημένης μας πόλης Glastonbury, κα Sue Thurgood, την περασμένη εβδομάδα. Μαζί με τη συνεργάτη της κα Jessie και την κα Haniel Sofia, μέλος της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων του Δήμου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων, Ελένη Μαυρογάλου. Κατά τη συνάντησή τους αντάλλαξαν δώρα – αναμνηστικά και είχαν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την αδελφοποίηση των δύο δήμων, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την προοπτική ανάπτυξης δράσεων επικοινωνίας μεταξύ των νέων και μαθητών. Η κα Sue Thurgood, είναι Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου των Νέων και μετέδωσε την εμπειρία της σχετικά με την ύπαρξη ενός τοπικού συμβουλίου νέων οι οποίοι θα εκφέρουν την άποψη τους σε όλα τα σημαντικά ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, αποκτώντας ενεργό ρόλο παρόλο που δεν έχουν ακόμη δικαίωμα ψήφου.

Η συνεργασία θα συνεχισθεί σε πολλά επίπεδα ώστε να προωθηθεί η εν λόγω αδελφοποίηση. IMG_8639 (1)unnamed (1) unnamed

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης

Ο Δήμος Πάτμου, ευαισθητοποιημένος στα περιβαλλοντικά ζητήματα, έχει υπαχθεί στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης – Ανάκτησης Υλικών για την υλοποίηση του οποίου έχει συνάψει σύμβαση με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε.

Προυπολογισμός Δήμου Πάτμου

Προυπολογισμός Δήμου Πάτμου 2020

Αρχεία προς λήψη (pdf) : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020 (ΑΝΑ ΚΩΔΙΚΟ) ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020 Attachments ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020 (ΑΝΑ ΚΩΔΙΚΟ) (305 kB)ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020 (118 kB)

Ανακοινώσεις Πνευματικού Κέντρου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάτμου ενόψει των Χριστουγέννων ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες  του νησιού για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν  .