ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΕΩΝ ΠΑΤΜΟΥ

 

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Υφυπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού και του Προέδρου της εταιρείας CALLIGAN HELLAS Α.Β.Ε.Ε. κ.  Αναστασίου Θεοδωρακόπουλου η σύμβαση για την εγκατάσταση των Μονάδων Αφαλάτωσης και για την λειτουργία τους για τα επόμενα πέντε έτη που είχε προμηθευτεί ο Δήμος Πάτμου με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Το κόστος του επεξεργασμένου νερού θα φτάνει τα 0,64€ συν Φ.Π.Α. το κυβικό μέτρο. Στη σύμβαση συμπεριλαμβάνεται και η υποστήριξη της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης στους Αρκιούς.  Το κόστος όλων των συνοδών έργων είναι υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας.

Νοιώθουμε την ανάγκη με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου κ. Γιάννη Γιαννέλη, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τους συνεργάτες τους στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ζαχαρία Παπαζαχαρίου και την κ. Έλενα Μπούτσικου) και βέβαια στο προσωπικό των Διοικητικών και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάτμου.

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Διημερίδα για την Κρουαζιέρα και το Γιώτιγκ

Η  ΕΝΩΣΗ εφοπλιστών κρουαζιεροπλοίων και φορέων ναυτιλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Πάτμου διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 19 Ιουνίου στο ΠΑΤΜΙΟΝ Πνευματικό Κέντρο.   Ομιλητές

H Πάτμος

Πρόσκληση σε συνεδρίαση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

Δραστηριότητες

Δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης  (ΦΕΚ 1203/Β/05/04/2017) η επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης. Με την απόφαση αυτή  υλοποιείται