Χαιρετισμός Δημάρχου

 

ΧAΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΕΝΤΕ

 

Αγαπητοί δημότες, αγαπητοί επισκέπτες,

Ως δήμαρχος Πάτμου, σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του Δήμου, που δημιουργήθηκε ως εργαλείο ανταπόκρισης στις ανάγκες και τις απαιτήσεις  που προκύπτουν για τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Επιθυμία μας είναι να αναβαθμίσουμε σε λειτουργικό επίπεδο την τρέχουσα ιστοσελίδα, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα της άμεσης αναφοράς στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο ένας δίαυλος επικοινωνίας , με σκοπό  την προαγωγή της νησιωτικότητας, της θρησκευτικότητας  και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, του πολιτισμού και της παράδοσης του ιστορικού νησιού μας.

Μέσω του συνδέσμου μας, ο κάτοικος όπως και ο επισκέπτης της Πάτμου ενημερώνεται, διαλέγεται, θίγει προβληματικές και παράγει νέες ιδέες, προάγει το Δήμο ενεργά με δημόσια διαβούλευση, αποκτά φωνή. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί αναπτύσσοντας επικοινωνία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις : [email protected] και [email protected]. Όραμά μας  η δημιουργία ενός δήμου σύγχρονου με υποδομές και προοπτική, για όλους μαζί αλλά και για καθέναν χωριστά.

Kαλούμε  τέλος τους επισκέπτες της σελίδας μας, μετά την ηλεκτρονική περιήγησή τους, να επισκεφθούν το μοναδικό νησί μας και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Δήμαρχος Πάτμου

Ελευθέριος Πέντες