Έκφραση ευχαριστιών και εμπιστοσύνης στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Πάτμου»

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι κατά π λ ε ι ο ψ η φ ί α (μειοψηφούντος του Δ.Σ κ. Μαυρωνά Σπυρίδωνα)

Ο Δήμος Πάτμου με επιστολή του να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Πάτμου , να αναγνωρίζει το μέχρι σήμερα έργο του και να του προτείνει να επανέλθει στη δράση του διότι είναι αναγκαία και ουσιαστική η συμβολή του, ειδικά στη σημερινή κρίση όπου το κράτος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο. Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 103/2017 και θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το πρακτικό τούτο και υπογράφεται ως εξής.

Ο Πρόεδρος: Γαμπιέρης Αντώνιος

Τα μέλη:Σημαντήρης Ιωάννης – Πανάγος Ευγενικός – Τουρτουλής Διαμαντής – Σκεμπές Ιωάννης – Μαυρωνάς Σπυρίδων – Κοκκώνης Ελευθέριος – Κωνσταντάς Μιχαήλ – Φέγγαρος Αντώνιος -Πέντες Ελευθέριος -Κωνσταντινίδης Δημήτριος – Κάβουρας Λάζαρος – Μαύρου Νομική  – Κλεούδη Ανθούλα.

Δείτε και αυτό

Προκηρύξεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Σ.Ο.Χ.ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΜΟΥ Γνωρίζουμε στους κατοίκους μας, ότι οι ενδιαφερόμενοι για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ήτοι: α) Ένας (1) υδραυλικός και β)Επτά (7)

Γραφείο Τύπου

Δελτίο Τύπου για την αιμοδοσία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ                                        Πάτμος  1  Οκτωβρίου 2018 ΠΑΤΜΟΥ  «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»                                      

Χωρίς κατηγορία

Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  του Δήμου Πάτμου σε συνεργασία με τον γνωστό σκηνοθέτη κ. Σπύρο Παπαναστασίου και τους συνεργάτες (μοντάζ Θεολόγος Ε. Πέντες) του, παρουσίασαν δύο video-περιηγήσεις της