Έναρξη εργασιών του έργου «Βελτίωση υποδομών λιμένα Σκάλας Πάτμου»

Η άμεση έναρξη των εργασιών του έργου «Βελτίωση υποδομών λιμένα Σκάλας Πάτμου αποφασίστηκε σε συνάντηση εργασίας που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ. Πανάγος Ευγενικός και Σπύρος Μαυρωνάς και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.

Στη συνάντηση εξετάστηκε η πρόταση της εταιρείας Blue Star Ferries για αναβολή του έργου για την περίοδο μετά τις γιορτές του Πάσχα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην προσέγγιση των πλοίων της κατά την χειμερινή περίοδο, που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη το έργο να έχει τελειώσει οπωσδήποτε πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση έναρξη των εργασιών.

Το έργο περιλαμβάνει ανακατασκευή της επίστρωσης του λιμανιού στο σημείο που δένουν τα πλοία της γραμμής μέχρι  και την κεντρική είσοδο και κατασκευή νέων τουαλετών δίπλα στο κτίριο επιβατών (Welcome). Κατά την διάρκεια των εργασιών, τα πλοία της γραμμής θα δένουν στη μέση του κεντρικού προβλήτα.

Δείτε και αυτό

Δήμος Πάτμου

Δραστηριότητα Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Πάτμου

Υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάτμου, Μιχάλης Καμίτσης, Γιώργος Μικέλης και Χριστόδουλος Γρύλλης συνεχίζουν το Χριστουγεννιάτικο φωτισμό του νησιού μας στους οικισμούς Χώρας και Σκάλας. Εικόνες από τη στροφή

Γραφείο Τύπου

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτμος, 18 Δεκεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ: 7944 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                                                                   ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Πληροφορίες: Ελένη Ελισσαίου