ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΗ GREEK TOURISM EXPO 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GREEK TOURISM EXPO 2015

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Πάτμου στη 2η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo που διεξήχθη στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η έκθεση φιλοξένησε φέτος 100 hosted buyers από το εξωτερικό και διήρκησε από τις 4 έως και τις 6 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δήμος μας υλοποίησε b2b συναντήσεις με tour operators του εξωτερικού τόσο από τα Βαλκάνια και την Ιταλία, όσο και την Κίνα, την Αμερική, την Ιταλία αλλά και το Λίβανο οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για προώθηση του νησιού μας μέσω των πακέτων τους.

Επιπλέον πολλοί μεμονωμένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, προκειμένου να λάβουν περισσότερς πληροφορίες με σκοπό να επιλέξουν την Πάτμο για τις επόμενες διακοπές τους.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι του δήμου μας παρακολούθησαν τις σχετικές εκδηλώσεις που διεξέχθησαν στο εκθεσιακό κέντρο τόσο από τον ΣΕΤΕ με θέμα «Προσαρμόζοντας την Προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις νέες προκλήσεις» όσο και από την Ένωση Εφοπλιστών με αντικείμενο το θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους και την καταλυτική συμβολή τους στην άρτια προβολή του νησιού μας τους κ.κ. Λάζαρο Κάβουρα, Σάκη Ελισσαίου, Νικήτα Τσαμπαλάκη, Μαρία Παπακωνσταντίνου, τα πανέμορφα κορίτσια μας Ράνια Ανέμη και Σοφία Αντωνοπούλου, που μας τίμησαν φορώντας την πατινιώτικη παραδοσιακή ενδυμασία, αλλά και τον Χριστόδουλο Κούμανη και τον Διονύση Τραυλό για την αρωγή τους ο καθένας στο είδος του.

Και φυσικά όλες και όλους εσάς που μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε το έργο μας.

Σύντομα θα επανέλθουμε με ενημέρωση για τη συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στις τουριστικές εκθέσεις του 2016.

 

Σας ευχαριστώ,

Ελένη Μαυρογάλου

 

Δείτε και αυτό

H Πάτμος

Νέο γήπεδο 5Χ5 στον Κάμπο

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων «Η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στον οικισμό Κάμπου Πάτμου» με προϋπολογισμό 183,000 €.

Γραφείο Τύπου

Δραστηριότητα Τεχν. Υπηρεσίας Δήμου Πάτμου

Ολοκληρώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάτμου η αντιστήριξη του δρόμου στη κυρά  – Ελεούσα Κάμπου, αφού τοποθετήθηκαν κατά μήκος του και μπάρες. Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πάτμου η

H Πάτμος

Δελτίο Τύπου για την ανακαίνιση του Πολυδύναμου Δημοτικού κτιρίου Αρκιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Πάτμου μετά από τη συντήρηση και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών ολοκλήρωσε και τις εργασίες ανακαίνισης του Πολυδύναμου Δημοτικού κτιρίου των Αρκιών. Αξίζει να αναφερθεί,