Δελτίο Τύπου για ένταξη έργων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

O Δήμος Πάτμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι άλλα δύο έργα πνοής για τα νησιά μας εντάχθηκαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο επιχειρησιακό της πρόγραμμα 2014-2020.

Το πρώτο πρόγραμμα ‘’Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης’’ που αφορά τους οικισμούς Σκάλα και Μελόι και το ύψος του φτάνει τα 2.400.000 ευρώ. Στο έργο αυτό προβλέπεται η αντικατάσταση όλου του πεπαλαιομένου δικτύου, κατασκευή δύο δεξαμενών και αντλιοστασίου.

Το δεύτερο έργο αφορά την κατασκευή ‘’αφαλάτωσης στο Μαράθι’’ που θα ηλεκτροδοτείται από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σταθμό, ένα έργο της τάξης των 236.340 ευρώ που λύνει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης του νησιού.

Ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο αισθάνονται για μια ακόμη φορά να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ένταξη των δύο αυτών σημαντικών έργων, στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο που αποδεικνύει ότι έχει ευήκοα ώτα και ευαισθησίες, στον έπαρχο Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο καθώς και σε όλο το περιφερειακό Συμβούλιο.

Έργα που θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών των νησιών μας.

Δείτε και αυτό

Χρήσιμα

Ανακοίνωση ελεγχόμενης Στάθμευσης

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     

Χρήσιμα

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 30/9 & 01/10