Διακήρυξη Δημοπρασίας Μίσθωσης Καταστήματος

∆ΙΑΚΗΡΥΞΗ ∆ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ στην ∆ηµοτική Αγορά Σκάλας εµβαδού 31,20 τ.µ.

Ο ∆ήµαρχος Πάτµου διακηρύττει ότι την 28η του µηνός Νοεµβρίου του έτους 2017, ηµέρα Τρίτη, θα διεξαχθεί στο ∆ηµοτικό κατάστηµα Χώρας φανερός προφορικός πλειοδοτικός διαγωνισµός ενώπιον της Επιτροπής (που έχει ορισθεί µε την αρίθµ. 4/2017 απόφαση του ∆Σ) για την µίσθωση ακινήτου στην ∆ηµοτική Αγορά Σκάλας εµβαδού 31,20 τ.µ. στην ∆ηµοτική Αγορά Σκάλας µε ΚΑΕΚ 100600542007 ιδιοκτησίας ∆ήµου Πάτµου (όπως αυτό αποτυπώνεται στη συνηµµένη κάτοψη ισογείου) για εµπορική χρήση, πλην κατ/τος υγειονοµικού ενδιαφέροντος ήτοι εστίασης, ιχθυοπωλείο, κρεοπωλείο Ο ∆ιαγωνισµός θα διεξαχθεί από ώρα 12η µεσηµβρινή έως 12.30 µεσηµβρινή στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα Χώρας µε ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των εξακοσίων ευρώ (600,00 €) µηνιαίως.

∆ικαιολογητικά συµµετοχής στον ∆ιαγωνισµό

Α. Φυσικά πρόσωπα
1.-Βεβαίωση µη οφειλής στον ∆ήµο Πάτµου (χορηγείται από την ταµειακή Υπηρεσία κατόπιν αιτήσεως).
2.-Πιστοποιητικό φορολογικής ενηµερότητας
3.- Εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης στην Ελλάδα τράπεζας ή του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων, ίση µε ποσοστό 10% επί του ετησίου ορίου της αρχικής προσφοράς ήτοι ποσού επτακόσια είκοσι ευρώ (720,00 €). Η εγγυητική επιστολή συµµετοχής θα αντικατασταθεί κατά την υπογραφή του συµφωνητικού µίσθωσης µε εγγυητική επιστολή (για την καλή εκτέλεση της µίσθωσης) αναγνωρισµένης στην Ελλάδα Τράπεζας ή του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων ποσού ίσου µε το 1/10 του ετήσιου µισθώµατος (το ποσό που προκύπτει από τη δηµοπρασία). Μετά την δηµοπρασία οι εγγυητικές επιστολές ή τα γραµµάτια του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων επιστρέφονται στους δικαιούχους και κρατούνται του αναδειχθησόµενου πλειοδότη.
4.-Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 πλήρους γνώσης όλων των όρων της παρούσης διακήρυξης, στους οποίους ρητά και ανεπιφύλακτα προσχωρεί.
5.- ∆ελτίο ταυτότητας.

Β. Νοµικά Πρόσωπα
1.-Βεβαίωση µη οφειλής στον ∆ήµο Πάτµου (χορηγείται από την ταµειακή Υπηρεσία κατόπιν αιτήσεως).
2.-Πιστοποιητικό φορολογικής ενηµερότητας
3.- Εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης τράπεζας ή του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων, ίση µε ποσοστό 10% επί του ετησίου ορίου της αρχικής προσφοράς ήτοι ποσού επτακόσια είκοσι ευρώ (720,00€)..Η εγγυητική επιστολή συµµετοχής θα αντικατασταθεί κατά την υπογραφή του συµφωνητικού µίσθωσης µε εγγυητική επιστολή (για την καλή εκτέλεση της µίσθωσης) αναγνωρισµένης στην Ελλάδα Τράπεζας ή του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων ποσού ίσου µε το 1/10 του ετήσιου µισθώµατος (το ποσό που προκύπτει από τη δηµοπρασία).Μετά την δηµοπρασία οι εγγυητικές επιστολές ή τα γραµµάτια του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων επιστρέφονται στους δικαιούχους και κρατούνται του αναδειχθησόµενου πλειοδότη.
4.-Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 πλήρους γνώσης όλων των όρων της παρούσης διακήρυξης, στους οποίους ρητά και ανεπιφύλακτα προσχωρεί.
5.-Πιστοποιητικό από το οποίο να προκύπτει ότι το νοµικό πρόσωπο δεν τελεί υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση, αναγκαστικής εκκαθάρισης, αναγκαστικής διαχείρισης, πτωχευτικού συµβιβασµού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία.
6.- Ενηµερότητα ως προς τις υποχρεώσεις του που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης.
7.-Η κατάθεση των φακέλων προσφοράς στην Επιτροπή του ∆ιαγωνισµού ανάλογα µε τη νοµική µορφή του διαγωνιζόµενου µπορεί να γίνει µε την προσκόµιση αντίστοιχου δικαιολογητικού:
• σε περίπτωση µεµονωµένης ατοµικής επιχείρησης ο ίδιος ο επιχειρηµατίας,

• σε περίπτωση µεµονωµένης Ο.Ε. ή Ε.Ε. ο νόµιµος εκπρόσωπος της εταιρείας ή ο εξουσιοδοτηµένος οµόρρυθµος εταίρος της Επιχείρησης,
• σε περίπτωση µεµονωµένης Ε.Π.Ε. ο εξουσιοδοτηµένος επί τούτω διαχειριστής της,
• σε περίπτωση µεµονωµένης Α.Ε. εξουσιοδοτηµένο µέλος του ∆.Σ.,
• Σε περίπτωση Κοινοπραξίας επιχειρήσεων είτε α) ο κοινός εκπρόσωπος (που πρέπει να είναι ένας εκ των κοινοπρακτούντων, διορισµένος µε συµβολαιογραφικό πληρεξούσιο) των κοινοπρακτουσώνΕπιχειρήσεων είτε β)όλοι οι κοινοπρακτούντες µαζί, ο καθένας εκπροσωπούµενος ή αντιπροσωπευόµενος κατά τα παραπάνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ Τα αναφερόµενα δικαιολογητικά υποβάλλονται πριν από την έναρξη της δηµοπρασίας στην Επιτροπή η οποία µπορεί να αποφασίσει τον αποκλεισµό κάποιου αν κρίνει ότι: α) Υπάρχει η έλλειψη κάποιου δικαιολογητικού β) Το µη αξιόχρεον που τυχόν θα έχει από βάσιµες πληροφορίες της και επειδή αυτά µπορούν να εµποδίσουν την οµαλή και εύρυθµη λειτουργία της µίσθωσης και να βλάψουν τον χαρακτήρα του ∆ηµοτικού χώρου.
Για να λάβουν οι ενδιαφερόµενοι το πλήρες κείµενο της διακήρυξης µπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στο Γραφείο του ∆ήµου, τηλ. 22473 60300. 

Ο ∆ηµαρχών
Ελευθέριος Κοκώνης

Λήψη αρχείου (pdf) : Περίληψη διακήρυξης για την εκμίσθωση καταστήματος στη Δημ.Αγορά Σκάλας

Δείτε και αυτό

Διακηρύξεις

Διακήρυξη Δημοπρασίας Ακινήτου

Ο Δήμαρχος Πάτμου διακηρύττει ότι την 17 του μηνός Αυγούστου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Χώρας φανερός προφορικός πλειοδοτικός διαγωνισμός ενώπιον της Επιτροπής (που έχει

Χρήσιμα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,   15  Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 5636 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ                                        ΠΡΟΣ:

Χωρίς κατηγορία

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάτμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Πάτμος,  12 Μαΐου 2016 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                    Αριθμ.Πρωτ: 2824 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ     Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                          ΠΡΟΣ: Τον Δήμαρχο και τα