Επίσκεψη της δημοσιογράφου Patricia Schultz

Την Πάτμο επισκέφθηκε προσφάτως η συγγραφέας και ταξιδιωτική δημοσιογράφος Patricia Schultz με σκοπό να συμπεριλάβει το νησί της Αποκάλυψης στο οδοιπορικό της στην Ελλάδα. Το αφιέρωμά της θα δημοσιευθεί στην Travel Weekly των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ήδη έχει καταχωρήσει την Πάτμο στο βιβλίο της “1,000 Places to See Before You Die” το οποίο αποτελεί Νο 1 Best Seller των New York Times.
H διάσημη συγγραφέας, η οποία έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Forbes ως μία από τις 25 γυναίκες με μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο στον τομέα των ταξιδιών, έμεινε εντυπωσιασμένη από τις φυσικές ομορφιές και τη γραφικότητα της Πάτμου. Ξεναγήθηκε στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης, στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, περιηγήθηκε σε όλο το νησί και επισκέφθηκε τα νησάκια Αρκιούς και Μαράθι.
Κατά τη διαμονή της, είχε συνάντηση με τον Ηγούμενο της Μονής, πατήρ Κύριλλο, ενώ είχε εκτενή συνάντηση με την Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάτμου, με την οποία, μεταξύ άλλων, συζήτησαν την προοπτική προώθησης του νησιού στην Αμερικανική αγορά η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

 

1234567890

0987654321

Δείτε και αυτό

Χωρίς κατηγορία

Λειτουργία Τουριστικού Γραφείου

Η Επιτροπή Τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Πάτμου, σε  συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων, το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων και τον Σύλλογο Επιτηδευματιών Πάτμου » Η

Γραφείο Τύπου

Δελτίο Τύπου για το Πνευματικό Κέντρο «Πάτμιον»

Δελτίο Τύπου Attachments Δελτίο Τύπου γαι ΠΑΤΜΙΟΝ (252 kB)

Γραφείο Τύπου

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,   1  Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 5271 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ      ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού   Συμβουλίου Πάτμου Ε ν τα ύ θ α