Επαναληπτική Διακήρυξη Δημοπρασίας Ακινήτου (Γαλαξίας)

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ
Στον οικισμό Χώρας

       Ο Δήμαρχος Πάτμου διακηρύττει ότι την 6η του μηνός Μαΐου του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Χώρας επαναληπτικός φανερός προφορικός πλειοδοτικός διαγωνισμός ενώπιον της Επιτροπής (που έχει ορισθεί με την αρίθμ. 5/2016 απόφαση του ΔΣ) για την μίσθωση ακινήτου επιφανείας κύριου χώρου – καταστήματος 82,92 τ.μ. και ισόγειου βοηθητικού χώρου (αποθήκη) 17,74 τ.μ., κειμένου στον οικισμό «Χώρα», δίπλα στο σταθμό αυτοκινήτων εντός οικοπέδου με ΚΑΕΚ 100600315008 ιδιοκτησίας Δήμου Πάτμου (όπως αυτό αποτυπώνεται στη συνημμένη κάτοψη ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος μαζικής εστίασης, με λειτουργία τουλάχιστον δέκα (10) μηνών κατ’ έτος, όπως αυτό ορίζεται στις υπ’ αριθμ. 11 και 70/2016 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου.
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από ώρα 12.30 μεσημβρινή έως 13.00 μεσημβρινή στο Δημοτικό Κατάστημα Χώρας με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των οχτακοσίων ευρώ (800 €) μηνιαίως.
Τα κάτωθι αναφερόμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην επιτροπή του διαγωνισμού πριν από την ώρα έναρξης των προσφορών. (Τελευταία προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών ορίζεται η 12.30 μεσημβρινή) υπογράφονται, καταγράφονται, ελέγχονται και εφόσον διαπιστωθεί η πληρότητα των εγγράφων δίνεται το δικαίωμα συμμετοχής στην δημοπρασία.

 Αρχείο Λήψης pdf :  Επαναληπτική διακήρυξη Δημοπρασίας ΓΑΛΑΞΙΑ-3η.

Δείτε και αυτό

H Πάτμος

Δελτίο τύπου για την κοινωφελή εργασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Έναρξη Προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας» Ξεκίνησε την 1/8/2018 και ώρα 14:00 και λήγει

Διακηρύξεις

Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ Ο Αντιδήμαρχος Πάτμου, διακηρύσσει την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική

Διακηρύξεις

Αναβάθμιση Πεζοδρομίων και βελτίωση προσβάσεων Χώρας και Σκάλας

Προκηρύχτηκε από τον Δήμο Πάτμου ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου που θα εκτελέσει τo έργο«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΛΑΣ ΠΑΤΜΟΥ»  συνολικού προϋπολογισμού 582.800,00€ με ΦΠΑ 24%.