Πρόσκληση σε Δημοτικό Συμβούλιο

 

Σας προσκαλούμε την  12η του μηνός Μαΐου του έτους 2017, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση των κάτωθι  θεμάτων:

 

1.- Ψήφιση Κανονισμού Ύδρευσης- Αποχέτευσης Δήμου Πάτμου.

 

2.- Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση αρτοκλασίας και δεξίωσης την παραμονή της εορτής των Αγίων Αποστόλων.

3.- Συμμετοχή του Δήμου Πάτμου σε Τουριστική Έκθεση και ορισμός εκπροσώπων.

4.- Έγκριση δημοπράτησης ακινήτου α)στη Δημοτική Αγορά Σκάλας β)στα παλιά σφαγεία Χώρας και γ) στη Δημοτική Αγορά Χώρας

5.- Αίτηση Τσερέπα – Δήμου Χρύσας περί παροχής γνώμης διόρθωσης σφάλματος κτηματολογικού αποσπάσματος.

6- Λήψη απόφασης επί αιτήματος της διοργανώτριας του Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης περί συνδιοργάνωσης του 9ου Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης Αιγαίου και 5ης Ποδηλατοδρομίας Πολιτισμού (Εβδομάδα Γαστρονομίας Πάτμου).

7.- Αίτηση Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου περί χορήγησης άδειας χρήσης δημοτικού ακινήτου στη θέση Γερανός Πάτμου.

8.- Αιτήσεις της εταιρείας «ΓΡΥΛΛΗΣ Β.-ΜΕΛΙΑΝΟΣ Γ. Ο.Ε» περί έγκρισης παράτασης ωραρίου μουσικής για τα καταστήματά της στους οικισμούς Σκάλας και Χώρας.

9.- Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών προς έγκριση.

10.- Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου.

 

11.- Ενημέρωση Δημάρχου.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

ΓΑΜΠΙΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Δείτε και αυτό

H Πάτμος

Δελτίο Τύπου για το ιδιοκτησιακό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρουσία του Υφυπουργού Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού, του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικου, του Δημοτικού Συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σπύρου Μαυρωνά, της ορισμένης από το Δήμο

Γραφείο Τύπου

Δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης  (ΦΕΚ 1203/Β/05/04/2017) η επιχορηγούμενη δορυφορική πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης. Με την απόφαση αυτή  υλοποιείται 

Χρήσιμα

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,   15  Σεπτεμβρίου 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 5636 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ                                        ΠΡΟΣ: