Συγχαρητήρια Δημάρχου για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Δήμαρχος Πάτμου εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πάτμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Τους εύχεται να συνεχίσουν με την ίδια πίστη, θέληση, επιμονή και δύναμη τον δύσκολο αγώνα τους ώστε να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Συγχαίρει επίσης τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στην επιτυχία των παιδιών και τις οικογένειες των μαθητών και τους εύχεται υγεία και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν τα οικονομικά βάρη που απαιτεί η φοίτηση των παιδιών τους στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας.

Τέλος απευθύνει μήνυμα σε όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλήνιες να μην απογοητεύονται διότι το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευκαιρίες.

 

 

                                                                                            Ο Δήμαρχος                               

                                                                                                           

 

 

                                                                                          Στόικος Γρηγόριος

Δείτε και αυτό

Χωρίς κατηγορία

Ανάληψη καθηκόντων έμμισθης Δικηγόρου στο Δήμο Πάτμου

Σήμερα 01-03-2016 έγινε η ανάληψη καθηκόντων της δικηγόρου κ. Ευαγγελίας Γρύλλη του Εμμανουήλ στο  Δήμο Πάτμου με σχέση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου. Της ευχόμαστε να είναι καλορίζικη και να έχουμε

Δημοσιεύματα

Μήνυμα του Δημάρχου Πάτμου για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτμος, 8 Ιουνίου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ:3906 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Ταχ. Δ/νση: Χώρα –Πάτμος Προς: Γενικό Λύκειο Πάτμου Τ.Κ: 855 00 ΠΑΤΜΟΣ Πληρ: Δήμαρχος Τηλέφωνο: 22473 60301 Fax: