Συμμετοχή της Πάτμου στη HO.RE.CA. 2016

Η Πάτμος στη HORECA 2016

 

Στο πλαίσιο της 11ης HO.RE.CA. που διεξάγεται από 12 έως και 15 Φεβρουαρίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO της Αθήνας, το Πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου παρουσίαζει το πρότυπο Πρωινό της Πάτμου, παρουσίαζοντας τοπικά εδέσματα και προϊόντα του νησιού μας.

Η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση έστιασης στη χώρα μας με επισκέψιμότητα άνω των 30.000 ατόμων, αυτή τη χρονιά τιμά τους προορισμούς που εντάχθηκαν κατά την προηγούμενη χρονική περίοδο στο εν λόγω Πρόγραμμα. Η Πάτμος μαζί με τα υπόλοιπα νησιά, Μύκονο, Τήνο, Σκύρο, Αστυπάλαια, Φολέγανδρο, Λήμνο και Αίγινα για τέσσερεις ημέρες θα έχει τη δυνατότητα να προβάλει τον γραστρονομικό της πλούτο και τις γεύσεις που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

Η γαστρονομία αποκτά τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερους θαυμαστές και λάτρεις και αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους προσέλκυσης επισκεπτών, ο οποίος άμεσα ενισχύει και την εκάστοτε τοπική οικονομία σε πολλά επίπεδα.

Η επίσημη παρουσίαση των τοπικών μας εδεσμάτων και προϊόντων θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/2 ώρα 15.00-16.00 στο HALL 4, περίπτερα Α19-Β20 παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Πάτμου, της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτμου και του Υπευθύνου του Προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, κ. Γεωργίου Πίττα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους εκεί να σας ταξιδέψουμε στις γεύσεις του νησιού της Αποκάλυψης!

 

 

Η Πρόεδρος

Της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής

Του Δήμου Πάτμου

Ελένη Δ. Μαυρογάλου.

 

Δείτε και αυτό

Προσκλήσεις Δ Σ 2016

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Πάτμος, 1 Σεπτεμβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                            

Χρήσιμα

Πρόσκληση σε Δημοτικό Συμβούλιο

Σας προσκαλούμε την 29η του μηνός Μαΐου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 για τη

H Πάτμος

Δημοτικό Συμβούλιο στις 10 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,  5 Ιανουαρίου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 77 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ       Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού Πληροφορίες: Ελένη Ελισσαίου