ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΕΩΝ ΠΑΤΜΟΥ

 

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Υφυπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριου Σαντορινιού και του Προέδρου της εταιρείας CALLIGAN HELLAS Α.Β.Ε.Ε. κ.  Αναστασίου Θεοδωρακόπουλου η σύμβαση για την εγκατάσταση των Μονάδων Αφαλάτωσης και για την λειτουργία τους για τα επόμενα πέντε έτη που είχε προμηθευτεί ο Δήμος Πάτμου με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου.

Το κόστος του επεξεργασμένου νερού θα φτάνει τα 0,64€ συν Φ.Π.Α. το κυβικό μέτρο. Στη σύμβαση συμπεριλαμβάνεται και η υποστήριξη της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης στους Αρκιούς.  Το κόστος όλων των συνοδών έργων είναι υποχρέωση της αναδόχου εταιρείας.

Νοιώθουμε την ανάγκη με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε το Γενικό Γραμματέα Αιγαίου κ. Γιάννη Γιαννέλη, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τους συνεργάτες τους στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ζαχαρία Παπαζαχαρίου και την κ. Έλενα Μπούτσικου) και βέβαια στο προσωπικό των Διοικητικών και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάτμου.

Δείτε και αυτό

Ανακοινώσεις Πνευματικού Κέντρου

7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής Πάτμου

7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής Πάτμου Πάτμος 7-8-9 Σεπτεμβρίου 2018 Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το «7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής Πάτμου».

H Πάτμος

Αναβάθμιση Λιμενικών Εγκαταστάσεων

Έχουν ξεκινήσει ήδη στο λιμάνι μας οι εργασίες για την κατασκευή τριών νέων τουαλετών (ανδρών, γυναικών και Α.Μ.Ε.Α.) για την εξυπηρέτησητόσο των δημοτών μας όσο και των επισκεπτών του νησιού

Γραφείο Τύπου

Μαθήματα Σκάκι

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου σε συνεργασία με τον προπονητή και διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Πάτμου κ Παναγάκη Παναγιώτη συνεχίζει για δεύτερη χρονιά δωρεάν μαθήματα σκάκι για παιδιά (από Δ