Έκφραση ευχαριστιών και εμπιστοσύνης στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Πάτμου»

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι κατά π λ ε ι ο ψ η φ ί α (μειοψηφούντος του Δ.Σ κ. Μαυρωνά Σπυρίδωνα)

Ο Δήμος Πάτμου με επιστολή του να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Πάτμου , να αναγνωρίζει το μέχρι σήμερα έργο του και να του προτείνει να επανέλθει στη δράση του διότι είναι αναγκαία και ουσιαστική η συμβολή του, ειδικά στη σημερινή κρίση όπου το κράτος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο. Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 103/2017 και θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το πρακτικό τούτο και υπογράφεται ως εξής.

Ο Πρόεδρος: Γαμπιέρης Αντώνιος

Τα μέλη:Σημαντήρης Ιωάννης – Πανάγος Ευγενικός – Τουρτουλής Διαμαντής – Σκεμπές Ιωάννης – Μαυρωνάς Σπυρίδων – Κοκκώνης Ελευθέριος – Κωνσταντάς Μιχαήλ – Φέγγαρος Αντώνιος -Πέντες Ελευθέριος -Κωνσταντινίδης Δημήτριος – Κάβουρας Λάζαρος – Μαύρου Νομική  – Κλεούδη Ανθούλα.

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Άσκηση αντιρρύπανσης στην Πάτμο.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίησή του σε ότι αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, προέβη την 11-10-2017 στην  Ετήσια εκπαίδευση της ομάδας που έχει συγκροτήσει για την

H Πάτμος

Κάμπος

Στο βορειανατολικό τμήμα του νησιού, ο οικισμός του Κάμπου απέχει 9χλμ. από την Χώρα και 6χλμ. από την Σκάλα και, όπως υποδεικνύει το όνομά του, είναι κτισμένος σε εύφορη περιοχή.

Προσκλήσεις Δ.Σ. 2018

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος, 8 Μαΐου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 3073 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ           Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη