Κρουαζιέρα

Κρουαζιέρα

Η Πάτμος πέραν των άλλων ιδιοτήτων της αποτελεί και ένα δημοφιλή προορισμό για την κρουαζιέρα του Αιγαίου με πολλές αφίξεις κρουαζιεροπλοίων κάθε χρόνο και μάλιστα με ανοδικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.

Εταιρείες κρουαζιέρας εντάσσουν την Πάτμο ανάμεσα στα λιμάνια που προσεγγίζουν καθότι δεν διαθέτει μόνο έντονο ιδιαίτερο θρησκευτικό ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά αποτελεί και έναν προορισμό με σύγχρονη υποδομή και αυθεντική νησιώτικη αισθητική.

Οι ταξιδιώτες της κρουαζιέρας θα επισκεφθούν οπωσδήποτε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία μικρή γεύση της ιδαίτερότητας του νησιού.

Οι κρουαζιέρες φέρνουν ένα σταθερά μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην Πάτμο ειδικά κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ξεκινώντας ήδη από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο κάθε έτους, δίνοντας μεγάλη ώθηση στην τοπική οικονομία και κοινωνία.

 

Δείτε και αυτό

Χωρίς κατηγορία

ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΗ GREEK TOURISM EXPO 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GREEK TOURISM EXPO 2015   Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Πάτμου στη 2η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Greek Tourism Expo που διεξήχθη στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Δημοσιεύματα

Παρουσίαση της Πάτμου στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ «Πάτμος ένα νησί Αποκάλυψη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13-02-2017 η παρουσίαση της Πάτμου  στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ των Αθηνών. Στόχος της εκδήλωσης  ήταν να παρουσιαστεί   το ιδιαίτερα κατανυκτικό  Πάσχα στο νησί , καθώς

Γραφείο Τύπου

Έκθεση WTM Λονδίνου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση WTM 2015​, ​η οποία διεξήχθη στο Λονδίνο από 2 έως 5