Αφαλατώσεις

 

                                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η  Δημοτική Αρχή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι η προσπάθεια του Δήμου Πάτμου και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με την τοποθέτηση των Μονάδων Αφαλάτωσης είχε αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα σήμερα με απόφαση του το 6ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου εγκρίνει την υπογραφή σύμβασης με αντικείμενο τη «Λειτουργία συντήρησης των μονάδων Αφαλάτωσης και του Ταχυδιυλιστηρίου του Δήμου Πάτμου».

Με την απόφαση αυτή ανοίγει ο δρόμος για την τοποθέτηση των Μονάδων Αφαλάτωσης Πάτμου.

Η απόφαση αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική αφού η υδροδότηση της Πάτμου αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα του νησιού.

Θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, στο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Γιάννη Γιαννέλη για την πρωτοβουλία του να εντάξει την Πάτμο σε πιλοτικό πρόγραμμα λειτουργίας των Μονάδων Αφαλάτωσης, στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, στους Δημοτικούς μας Συμβούλους καθώς και στους υπαλλήλους του Δήμου Πάτμου και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

 

Δείτε και αυτό

Χρήσιμα

Βιολογικός Καθαρισμός Πάτμου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες σε ένα ακόμη σημαντικό έργο που κατασκευάζεται στην Πάτμο αυτό του Βιολογικού Καθαρισμού. Έργο υποδομής προϋπολογισμού 2.871.000€ που θα συμβάλει τα μέγιστα όχι μόνο

Δήμος Πάτμου

Βελτίωση υποδομών λιμένα Σκάλας Πάτμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι εργασίες του έργου «Βελτίωση υποδομών λιμένα Σκάλας Πάτμου», που αφορούν την ανακατασκευή της επίστρωσης και της τοποθέτησης νέων προσκρουστήρων στο νότιο τμήμα του προβλήτα Ε/Γ-Ο/Γ σκαφών λιμένα