Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  του Δήμου Πάτμου σε συνεργασία με τον γνωστό σκηνοθέτη κ. Σπύρο Παπαναστασίου και τους συνεργάτες (μοντάζ Θεολόγος Ε. Πέντες) του, παρουσίασαν δύο video-περιηγήσεις της Πάτμου για διαφημιστικούς και όχι μόνο σκοπούς κατά τα πρότυπα και άλλων μεγάλων Τουριστικών προορισμών (Σαντορίνη, Μύκονος κ.α.,). Η μουσική επένδυση έγινε  τον κ. Σπύρο Παπαναστασίου και συμμετέχει ο γνωστός, ταλαντούχος και διακεκριμένος μουσικός  κ. Θεολόγος Μιχελής.
Και τα δύο αυτά διαφημιστικά είχαν εξαιρετικά υψηλή απήχηση στην παρουσίαση τους στο διαδίκτυο. Το πρώτο στην παρουσίαση είχε 8599 επισκέψεις και το δεύτερο που παρουσιάστηκε με δύο ημέρες διαφορά 3678 επισκέψεις.
Ο σκηνοθέτης κ. Σπύρος Παπαναστασίου έχει διακριθεί για τις δουλειές του με σημαντικότερη διάκριση τη βράβευση σου στο Φεστιβάλ της Σαγκάης με το πρώτο βραβείο για την ταινία του STONE STORY.
Τα πολύ σημαντικά για την προβολή του νησιού μας διαφημιστικά videos έχουν ήδη αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Πάτμου και αποτελούν σημείο ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Δείτε και αυτό

Διακηρύξεις

Υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα

          ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                      Πάτμος  7 Φεβρουαρίου 2017 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ                                                  Αριθμ Πρωτ: 483   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από το Δήμο Πάτμου ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων για

Δήμος Πάτμου

Ανακοινώσεις για Δημοτικά Συμβούλια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,   Δεκεμβρίου  2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 7485 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ           Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού Πληροφορίες:Ελισσαίου Ελένη