Δελτίο Τύπου 01-04-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δραστηριότητες του Δήμου Πάτμου και ενημέρωση των πολιτών

• Κλείνοντας ο Δήμος το έργο τσιμεντοστρώσεις κατασκεύασε την οδό από το Κάθισμα του Απολλού έως και την επικίνδυνη επάνω στροφή. Έτσι το Ιερό Κάθισμα που ανήκει στο Δήμο Πάτμου παραδίδεται πλέον στους συμπολίτες μας αλλά και στους που το επισκέπτονται.
• Ευχάριστη διάθεση μας δίνει η εικόνα που παρουσιάζει το φράγμα του Γερανού το οποίο και με τις τελευταίες βροχοπτώσεις φαίνεται να έχει γεμίσει.
• Ξεκίνησε η Τουριστική σαιζόν με την Celestial Cruises (πρώην Louis Cruises) να ανοίγει το χορό των αφίξεων των κρουαζιεροπλοίων στο νησί μας. Χθες ήταν η τέταρτη προσέγγιση στο νησί μας του κρουαζιεροπλοίου της Celestial Olympia με 800 επιβάτες, δημιουργώντας ευοίωνο κλίμα στους επαγγελματίες του νησιού μας.

DSCN2258DSCN2269

DSCN2271

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Σημαντική ανακοίνωση για μία Υποτροφία

      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                               

H Πάτμος

Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτμος, 6 Αυγούστου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Αριθμ.Πρωτ: 5269 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500 ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Πληροφορίες: Ελένη Ελισσαίου Συμβουλίου

Χρήσιμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος κατά την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε στην Αθήνα την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 είχε μεταξύ άλλων συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο