Ταξίδι Δημάρχου στη Ρόδο

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί από σήμερα στη Ρόδο ο Δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος με σκοπό τη συζήτηση και προώθηση Δημοτικών θεμάτων που έχουν σχέση με την Περιφέρεια, την Αρχαιολογία, την ΑΝ.ΔΩ. και την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.
Παράλληλα ο Δήμαρχος θα παραλάβει από το Περιφερειακό Φυτώριο με το φορτηγό του Δήμου καλλωπιστικά και δασικά δένδρα με προορισμό να δοθούν στους δημότες για δενδροφύτευση.

Δείτε και αυτό

H Πάτμος

Γροίκος

Ξεκινώντας ως γραφικό ψαροχώρι στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, ο Γροίκος ή Γροικός (παλιά Αγροικία, από το πρώτο αγροτόσπιτο που κτίστηκε στην περιοχή) έχει εξελιχθεί σε σύγχρονο παραθαλάσσιο οικισμό με

Χρήσιμα

Δελτίο Τύπου

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            Πάτμος, 12 Ιουνίου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ                      ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ                                                                                Δελτίο Τύπου Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου ανακοινώνει την τοποθέτηση νέας μεταλλικής περίφραξης

Γραφείο Τύπου

Έκθεση Οικονομικής Επιτροπής

ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ 4ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ – ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 Αρχείο : doc. Attachments Έκθεση 4ου τριμήνου Οικονομικής (189 kB)