Τσιμεντόστρωση Δημοτικών οδών Πάτμου (ορθή επανάληψη )

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για το έργο:
«ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΤΜΟΥ»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΜΟΥ
Προκηρύσσει Ανοικτό διαγωνισμό για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης έργου κάτω των ορίων του Ν.4412/2016 του έργου : «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΤΜΟΥ», με προϋπολογισμό 95.472,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο ανήκει στην κατηγορία εργασιών Οδοποιίας, με προϋπολογισμό 81.600,00 Ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής με το σύστημα με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης άρθρο 95παρ.2 α του Ν4412/2016 (χαμηλότερη τιμή για το σύνολο της προϋπολογισθείσας ποσότητας του προϋπολογισμού).
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.
Για την παρούσα διαδικασία έχει εκδοθεί: α) η με αρ.167/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής για την διάθεση πίστωσης και κατάρτιση όρων (ΑΔΑ: ΩΘ2ΠΩΞΦ-436) και β) η με αριθμ. 252/2017 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΑΔΑ: ΩΤ9ΡΩΞΦ-ΓΙΝ).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία Α1 ΤΑΞΗΣ και άνω για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ που είναι εγκατεστημένα σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.
Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr ή www.eprocurement.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέχρι την 19/01/2018, ημέρα Παρασκευή καταληκτική ημερομηνία και ώρα : 15:00, στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο.
Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 25/01/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα : 10:00 π.μ
Η ένωση οικονομικών φορέων υποβάλλει κοινή προσφορά, η οποία υποχρεωτικά υπογράφεται ψηφιακά, είτε από όλους τους οικονομικούς φορείς που αποτελούν την ένωση, είτε από εκπρόσωπό τους, νομίμως εξουσιοδοτημένο. Στην προσφορά, επί ποινή απόρριψης της προσφοράς, προσδιορίζεται η έκταση και το είδος της συμμετοχής του κάθε μέλους της ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής αμοιβής μεταξύ τους, καθώς και ο εκπρόσωπος / συντονιστής αυτής.
Στον ηλεκτρονικό φάκελο προσφοράς περιέχονται:
(α) ένας (υπο)φάκελος με την ένδειξη «Δικαιολογητικά Συμμετοχής».
(β) ένας (υπο)φάκελος με την ένδειξη «Οικονομική Προσφορά».
Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς, κατά τους όρους της παρ. 1 α) του άρθρου 72 του ν. 4412/2016, εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 1.632,00 ευρώ και ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 9 μηνών.
Διάρκεια εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε τρεις (3) μήνες.
Διακήρυξη αναρτάται και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (www.patmos.gr).
Περίληψη της παρούσας Διακήρυξης δημοσιεύεται στον Ελληνικό Τύπο, σύμφωνα με το άρθρο 66 ν. 4412/2016 και αναρτάται στο πρόγραμμα “Διαύγεια” diavgeia.gov.gr., Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής.
Ο Δήμαρχος
Στόικος Γρηγόριος

Λήψη αρχείων :

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
ΕΣΥ-ΤΣΥ Τσιμεντοστρώσεων – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ορθή επανάληψη
Περίληψη διακήρυξης Τσιμεντοστρώσεων_signed
Προμέτρηση
Προϋπολογισμός
ΤΕΥΔ
Τεχνική έκθεση

Προσοχή: Τα έντυπα Α) Τιμολόγιο μελέτης β) Μελέτη ΦΑΥ και γ) Μελέτη ΣΑΥ θα γίνουν λήψη  από το www.eprocurement.gov.gr .

 

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στους Λειψούς και Πάτμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                    Επίσκεψη Κινητής Μονάδας             Μαστογράφου στους Λειψούς και Πάτμο     Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις

Γραφείο Τύπου

Προμήθεια και τοποθέτηση Εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χάρων του Δήμου Πάτμου

Ο Δήμαρχος Πάτμου προκηρύσσει διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διακηρύξεις

Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ Ο Αντιδήμαρχος Πάτμου, διακηρύσσει την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική