ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ο Δήμαρχος Πάτμου εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πάτμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με την ευχή, ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Σήμερα με την  ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι γονείς των αυριανών φοιτητών πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που μέσα σε δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους αλλά και όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης,  για το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο υπηρετούν το λειτούργημά τους και την κοινωνία ολόκληρη.

Για τους υποψηφίους που δεν πέτυχαν το στόχο τους υπάρχει η πεποίθηση, ότι και εκείνοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία.

Καλή συνέχεια σε όλους.

                                                                                           Ο Δήμαρχος   

 

 

                                                                                           Στόικος Γρηγόρης                              

                                                                                                          

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στην Διεθνή Έκθεση Greek Travel Show

Δελτίο Τύπου Ο Δήμος Πάτμου συμμετείχε στην Τουριστική Έκθεση  Greek Travel Show της  Helexpo στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Μαρούσι από την Παρασκευή 4/5 έως και την Κυριακή 6/7 με τον

H Πάτμος

Ιστορία

Οι πρώτες μαρτυρίες και αναφορές για την Πάτμο χρονολογούνται στην εποχή του μεγάλου ιστορικού Θουκυδίδη, περί τον 5ο αι, ενώ η μυθολογία θέλει τον Ορέστη κατατρεγμένο από τις Ερινύες μετά

Δήμος Πάτμου

Ανακοίνωση για πρόσληψη ατόμων Υ.Ε. δίμηνης διάρκειας για πυροπροστασία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ