Συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στην Διεθνή Έκθεση Greek Travel Show

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Πάτμου συμμετείχε στην Τουριστική Έκθεση  Greek Travel Show της  Helexpo στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Μαρούσι από την Παρασκευή 4/5 έως και την Κυριακή 6/7 με τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κ. Σάκη Ελισσαίου. Σημαντική ήταν η βοήθεια του φίλου της Πάτμου κ. Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος παρευρέθη και έδωσε πληροφορίες την Κυριακή 6/5 στους επισκέπτες του σταντ της Πάτμου στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που φιλοξενούνται τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Το σταντ της Πάτμου επισκέφθηκαν μεταξύ των άλλων και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης.

Η έκθεση που γίνεται για δεύτερη φορά φέτος παρουσίασε υψηλή κίνηση ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο.  Την πρώτη ημέρα η κίνηση ήταν κυρίως από σπουδαστές Τουριστικών Σχολών. Στις εκδηλώσεις που γινόταν παράλληλα με την έκθεση ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε αυτή της ποδηλασίας (εισηγητές κ. Βίκη Καραντζαβέλου και κ. Χρήστος Πετρέας)  

 

 

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                         

Γραφείο Τύπου
Διακηρύξεις

Ανακοίνωση για πρόσληψη καθαριστριών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2018-2019 & 2019-2020 Attachments ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ 2018-2019 & 2019-2020 (166 kB)