Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Χρήστο Λαμπρίδη είχε ο Δήμαρχος Πάτμου με αντικείμενο συζήτησης:

1.- Διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που ανέκυψαν κατά την εξέταση του Master Plan του λιμένα Σκάλας Πάτμου από την ΕΣΑΛ προκειμένου να καταστεί δυνατή η έγκριση του.

2.-Συζήτηση προτάσεων του Δημάρχου Πάτμου για βελτίωση διατάξεων του κατατεθέντος Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών εις ότι αφορά τους μικρούς νησιωτικούς Δήμους.

3.-Τροποποίηση του άρθρου 44 του Νόμου 4412/2016 έτσι ώστε να είναι δυνατή η δημοπράτηση έργων από τους μικρούς νησιωτικούς Δήμους με το υπάρχον Διοικητικό Προσωπικό.

Δείτε και αυτό

Γραφείο Τύπου

Φθινοπωρινές εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πάτμου (ΚΔΒΜΔΠ)

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ Ξεκίνησαν  οι φθινοπωρινές εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Πάτμου (ΚΔΒΜΔΠ) . Το Δημοτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Πάτμου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ενήλικες για την

Γραφείο Τύπου

Δημοτικό Συμβούλιο στις 10 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              Πάτμος,  5 Ιανουαρίου 2018 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                 Αριθμ.Πρωτ: 77 ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ       Δ/νση : Χώρα Πάτμος 85500                    ΠΡΟΣ: Τον κ. Δήμαρχο και τα Μέλη του  Δημοτικού Πληροφορίες: Ελένη Ελισσαίου