Προμήθεια και τοποθέτηση αιθουσών διδασκαλίας στο δημοτικό σχολείο Σκάλας Πάτμου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Πάτμου, διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής, για την προμήθεια: «Προμήθεια και τοποθέτηση αιθουσών διδασκαλίας στο δημοτικό σχολείο Σκάλας Πάτμου», προϋπολογισμού 37.908,00 € (συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α. 17%). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών την 26η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 μέχρι και 12:00 (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών), στο δημοτικό κατάστημα.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις προμηθευτών και οι συνεταιρισμοί που ασκούν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της προμήθειας. Διευκρινίζεται ότι για να γίνει μια προσφορά δεκτή θα πρέπει να περιλαμβάνει το σύνολο της προμήθειας.
Η προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αριθμ. 152/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑ: ΩΖΨΥΩΞΦ-2ΔΑ).
Η προμήθεια χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους και η δαπάνη δημοσίευσης βαρύνει τον ανάδοχο.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2247360303, fax: 2247360319-312, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία: Ασωνίτη Μαργαρίτα.
Ο Δήμαρχος
Στόικος Γρηγόριος

Αρχεία προς λήψη :
Περίληψη διακήρυξης με ΑΔΑΜ-ΑΔΑ  ,
Αποφαση,
Διακήρυξη προμήθειας αιθουσών,
Προδιαγραφές ΟΣΚ Λυόμενα,
Συγγραφή υποχρεώσεων προμήθειας αιθουσών,
ΤΕΥΔ αιθουσών,
Τεχνική περιγραφή

Δείτε και αυτό

Προκηρύξεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ/ΣΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΠΑΤΜΟΥ & ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ-ΕΠΑΛ ΠΑΤΜΟΥ Οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας &

H Πάτμος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Ο Δήμος Πάτμου, στα πλαίσια του Νόμου 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-07-2017-2017 τεύχος Α΄) «Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. – Ρυθμίσεις οφειλών προς